En lettere hverdagSundhed
326

Få en gratis høreprøve – hjemme hos dig selv

Hvis du eller en af dine kære har hørenedsættelse, kan det være vanskeligt at finde et godt hørecenter, der opfylder dine unikke behov. Det er her, Hørebil.dk kommer ind i billedet. De er et landsdækkende mobilt hørecenter, der tilbyder en gratis høreprøve hjemme hos dig. Det er nemt og bekvemt.

Medarbejderne ved Hørebil er uddannede audiologer. Besøget er derfor som at bringe hørecentret hjem i din stue. Efterfølgende kan du få udleveret et gratis standardhøreapparat eller købe et høreapparat fra en af de førende producenter på markedet på fast lav månedlig afbetaling. Det har aldrig været lettere at få gjort noget ved høreproblemerne!

En af de største fordele ved et mobilt hørecenter er tilgængeligheden. Uanset om du bor i et landligt område eller har begrænset mobilitet, kan et mobilt hørecenter komme til dig. Så undgår du selv, at skulle den lange vej til et hørecenter, som ofte kan være udfordret.

Netop nu, kan du også få et gratis høreapparat via det offentlige tilskud. Dette kan oftest udleveres samme dag som den gratis og uforpligtende høreprøve udføres.

Bestil din gratis høreprøve allerede i dag!

Kategorier: En lettere hverdag, Sundhed
Tags: gratis, hjælpemidler
Forrige indlæg
At strikke og hækle er en fantastisk hobby

Annonce

Seneste blogindlæg

Annonce